понеділок, 28 листопада 2016 р.

Конкурс "Відео до уроку"

Інформація про конкурс на: сторінці сайту.

Дати проведення конкурсу: 1.11.2016-30.04.2017

Умови конкурсу

1. Свої розробки на конкурс можуть представити усі педагогічні працівники, незалежно від спеціальності та досвіду роботи.
1.1 Обговорення робіт можна проводити на форумі або в коментарях до розробки.
2. Для участі в конкурсі зареєструйтеся на порталі «Учительський журнал on-line», додайте свою роботу в розділі «Конкурс «Відео до уроку» (Додається як стандартна стаття в розділ «Конкурс «Відео до уроку»)
3. Робота повинна являти собою учбовий відеоролік до уроків. Основна умова конкурсу - робота повинна бути авторською і містити лише авторські матеріали.
4. При оцінюванні конкурсних робіт враховується:
• Повнота обґрунтування використання відео на уроках для певної теми.
• Розкриття заявленої теми в роботі
• Оригінальність
5. Відео має бути розміщено на Youtube та представлено на порталі як посилання на youtube, доданий через опцію «Вкладення» до анотації роботи. Інформація, яка має бути представлена у анотації:
• До якого уроку відноситься відео (предмет, клас, тема)
• В якій частині уроку використовується - етап уроку
• Обґрунтувати доцільність використання на уроці для цієї теми.
6. Переможці конкурсу визначаються у номінації: "Приз глядацьких симпатій" - користувачі порталу голосують за розробки відео. Робота, яка набере найбільше голосів, буде оголошена переможцем. (ВАЖЛИВО Голоси вважаються за кількістю лайків під анотацією на сторінці розробки. Це пов'язано з політикою соціальних мереж, які вимкнули можливість перевірки лайків/репостів. Зараз цю інформацію надають лише наступні мережі: vkontakte, facebook, Одноклассники, Мой мир та Google+ )
7. Результати конкурсу будуть оголошені на форумі, порталі та на сторінках видань ВГ «Основа» у травні 2017 року.
8. Участь у конкурсі безкоштовна.
9. Переможці безкоштовно отримають персональний диплом, підписку на один з журналів ВГ "Основа" та додаткові призи, а учасники конкурсу можуть отримати диплом за участь на платній основі.

Немає коментарів:

Дописати коментар